CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

S'INICIA EL PROCÉS DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS MUNICIPALS 2020

S'INICIA EL PROCÉS DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS MUNICIPALS 2020L’Ajuntament de Sant Lluís posa en marxa la quarta edició dels Pressupostos Participatius Municipals. A través d’aquesta mecanisme es pretén que la ciutadania de Sant Lluís pugui decidir el destí de 100.000 euros de la partida d’inversions del pressupost municipal de l’any 2021, que serà l’exercici en el qual s’executaran els projectes que es decideixin durant aquest procés participatiu.

El procés de participació s’inicia el proper dilluns, 20 de juliol, dia en què els ciutadans de Sant Lluís poden començar a presentar les seves propostes a l’Ajuntament. Una vegada acabat el termini per presentar les propostes, un Comité Avaluador les analitzarà, per garantir la seva correcció, adequació a les bases i per assegurar la seva quantificació econòmica. Una vegada aquest Comité hagi fet la seva feina, s’iniciarà el procés de votació a través de la pàgina web, que tindrà lloc entre els dies 14 i 18 de setembre.

Al següent enllaç, trobareu tota la informació sobre el procés, les bases, i a partir del dilluns 20 de juliol, els enllaços per presentar les vostres propostes.