CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

PRESENTAT EL PLA D’ACTUACIÓ PER MILLORAR EL POLÍGON EMPRESARIAL DE SANT LLUÍS

PRESENTAT EL PLA D’ACTUACIÓ PER MILLORAR EL POLÍGON EMPRESARIAL DE SANT LLUÍSL’Ajuntament de Sant Lluís i l’Associació Empresarial del Polígon Empresarial de Sant Lluís han presentat avui matí el Pla d’Actuació que ha de servir per millorar aquest espai del municipi. El document inclou diferents mesures sorgides del diàleg i l’acord entre l’administració i els empresaris, i que han de servir per a modernitzar el polígon, millorar-ne l’estètica i seguretat, i per oferir més valor afegit a les empreses que s’hi han instal·lat.

El document és el fruit de la feina feta des de principis de mandat amb l’Associació Empresarial del Polígon, amb qui s’han mantingut diverses reunions per decidir i acordar les actuacions que s’hi han de fer. Així, el Pla reuneix tant les propostes aportades per l’Ajuntament, com també les demandes realitzades des dels empresaris. És, per tant, en paraules de la regidora encarregada del Polígon, Dèbora Marquès, «un document consensuat, amb objectius clars i factibles, i amb un calendari d’actuació que ha de permetre millorar un espai que és vital per a l’economia del municipi».

El Pla és un document viu i flexible, que inclou, entre altres, actuacions com:

- Adequació i embelliment de parcel·les buides, tant públiques com privades. En el cas de les 13 parcel·les públiques, s’ha començat ja el seu tancament. I pel que fa a les privades, s’ha començat a enviar requeriments a tots els propietaris per a que adequin les seves parcel·les i tanquin aquelles que estiguin abandonades, per tal de mantenir-les en bon estat i oferir una millor imatge.

- Substitució de l’enllumenat públic per un sistema més eficient i sostenible.

- Millora de la senyalització vertical i horitzontal.

- Construcció d’una una rotonda a l’entrada de la carretera Es Castell-Sant Lluís. En aquest sentit, està a punt de firmar-se un conveni amb el Consell de Menorca per poder fer realitat aquesta actuació.

- Calendarització de totes aquelles actuacions de manteniment rutinàries, per tal d’assegurar que aquestes petites mesures que són bàsiques per al bon estat del polígon es facin en temps i hora.