CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

ES REDUEIX A 30 QUILÒMETRES PER HORA LA VELOCITAT MÀXIMA A LES URBANITZACIONS DEL MUNICIPI

ES REDUEIX A 30 QUILÒMETRES PER HORA LA VELOCITAT MÀXIMA A LES URBANITZACIONS DEL MUNICIPIL’Ajuntament de Sant Lluís reduirà la velocitat màxima de circulació de vehicles a les urbanitzacions del municipi a 30 quilòmetres per hora. S’ha aprofitat el moment de renovar la senyalització horitzontal a un tram de la zona per implantar aquesta mesura, que respon a la petició de les associacions de veïns de la costa de Sant Lluís, i que s’estendrà per tot el litoral del municipi.

Així, cal recordar que pràcticament totes les urbanitzacions de la costa de Sant Lluís estan enllaçades, i la zona entre una i altra és semiurbana. Són espais molt concorreguts per passejar a peu o bé en bicicleta, i que fins ara tenien limitacions de velocitat diferents. Amb aquesta mesura s’harmonitza la velocitat màxima a tota la zona, i es pacifica la circulació a aquests espais.

Fins ara s’ha actuat a la zona compresa entre Cap den Font i Torret de Baix, renovant la senyalització horitzontal i instal·lant les noves senyals verticals. Aquesta setmana s’actuarà al tram del litoral restant, on únicament es canviaran la senyalització vertical.

La fixació de 30 quilòmetres per hora com a velocitat màxima permet mantenir a la vegada aquelles zones internes a les urbanitzacions que tenen caràcter semipeatonal, i on la velocitat màxima és de 20 quilòmetres per hora.