CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L’AJUNTAMENT CONTRACTARÀ 37 PERSONES SENSE FEINA A TRAVÉS DE DIVERSOS PROGRAMES DEL SOIB

L’AJUNTAMENT CONTRACTARÀ 37 PERSONES SENSE FEINA A TRAVÉS DE DIVERSOS PROGRAMES DEL SOIBL’Ajuntament de Sant Lluís, a través de diversos programes del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) contractarà durant els propers mesos a 37 persones per realitzar diverses tasques al municipi. Aquest dimecres ha començat un grup de 13 persones contractat a través del programa SOIB Jove. Són 13 persones, 10 de les quals, menors de 30 anys, ajudaran a la brigada municipal durant el proper any (fins a l’octubre de 2021). Les altres 3 persones s’encarreguen de la direcció del curs, la formació i les tasques administratives. Durant tres hores al dia, els participants en aquesta iniciativa rebran formació específica, i la resta de la jornada realitzaran treball efectiu relacionat amb la brigada municipal.

A través del programa SOIB 30, destinat a la contractació de persones demandats de feina majors de 30 anys, es contractaran 13 persones més a partir del 28 d’octubre i fins el mes de juliol, per tal de fer tasques de neteja. Igual que amb al programa anterior, les altres 3 persones contractades s’encarreguen de la direcció, la formació i les tasques administratives del programa. En aquest cas, rebran diàriàment dues hores de formació, i la resta de jornada la passaran treballant.

L’Ajuntament comptarà amb 11 persones més en periodes de quatre mesos a través del programa SOIB Reactiva. Es contractaran a 2 persones menors de 30 anys, 3 majors de 30 anys i aturats de llarga durada i 6 més majors de 30 anys inscrits al SOIB però no de llarga durada. Aquestes persones realitzaran, durant 4 mesos cadascuna d’elles, tasques de jardineria, arxiu, conserge, pintura i auxiliar administratiu. Aquest programa començarà a mitjans del mes de novembre, i els participants treballaran (en periodes de 4 mesos) fins el maig de 2021.

L’Ajuntament de Sant Lluís aposta per aquests programes conjunts amb el SOIB per tal de donar oportunitats a la gent sense feina, formar-los en diversos àmbits i complementar també la plantilla municipal.