CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L’AJUNTAMENT NETEJA DIVERSOS PUNTS NEGRES DEL MUNICIPI AMB LA PARTICIPACIÓ DEL PROGRAMA SOIB JOVE

L’AJUNTAMENT NETEJA DIVERSOS PUNTS NEGRES DEL MUNICIPI AMB LA PARTICIPACIÓ DEL PROGRAMA SOIB JOVEL’Ajuntament de Sant Lluís va incorporar el passat mes d’octubre a 13 persones menors de 30 anys dins del programa SOIB Jove, una iniciativa per oferir formació i ocupació. En el marc d’aquest programa, s’ha afrontat la neteja de punts del municipi que acumulaven gran quantitat de desperdicis i residus. Un d’aquests punts és el que s’ubica a l’entrada del Camí de Sa Vigía, al llogaret de Torret. La conducta incívica reiterada d’algunes persones havia suposat l’acumulació de residus a una zona colindant als contenidors, que ara s’ha netejat amb la participació dels participants al programa SOIB Jove. A més d’aquest, s’han netejat també punts negres a Binissafúller Platja i a Pou Nou.

L’equip de govern, a través de l’àrea de Medi Ambient, té com a objectiu acabar amb aquests punts bruts al municipi, amb tasques de neteja i també incrementant el control sobre aquestes zones més conflictives. Properament s’actuarà a punts negres ubicats a Las Lomas (al camí vell de Biniancolla) i a S’Algar. A la vegada, es fa una crida a la ciutadania, per tal que aboquin els seus residus a les zones autoritzades i que, en cas necessari, facin ús del servei de recollida de residus voluminosos. Les conductes incíviques impliquen una mala imatge del municipi, molèsties al veïnat i a la vegada suposen un cost econòmic afegit per a les arques municipals.

El programa SOIB Jove és un dels tres als que s’ha acollit l’Ajuntament de Sant Lluís per a donar feina a 37 persones en diferents terminis al municipi, i així poder oferir-los formació i a la vegada obtenir un reforç per a feines municipals de diversos àmbits (brigada, jardineria, biblioteca, administració, etc.). En el cas concret del programa SOIB Jove, el programa mobilitza a 13 persones (10 alumnes, 1 director, 1 docent i 1 auxiliar administratiu). Durant 2 hores al dia reben formació diversa, i la resta de jornada laboral la dediquen a tasques relacionades amb la brigada municipal. A través d’aquest programa s’ha restaurat el mobiliari del Circuit Natural, i s’han pintat instal·lacions del parc infantil de Punta Prima.