CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

LA BATLESSA I EL CONSELLER D’HABITATGE DEL GOVERN BALEAR ACORDEN ACCELERAR LA NOVA PROMOCIÓ DE PISOS AL MUNICIPI

LA BATLESSA I EL CONSELLER D’HABITATGE DEL GOVERN BALEAR ACORDEN ACCELERAR LA NOVA PROMOCIÓ DE PISOS AL MUNICIPILa batlessa de Sant Lluís, Carol Marquès, s’ha reunit aquest matí amb el conseller d’Habitatge i Mobilitat del Govern balear, Josep Marí, per parlar dels projectes d’habitatge pendents al municipi. Marquès ha recordat al conseller balear la voluntat de l’Ajuntament de cedir a l’IBAVI el solar de l’antic escorxador municipal, on s’hi podrien construir un mínim de 10 habitatges de protecció oficial. De fet, a finals de 2019 es va signar un protocol de col·laboració entre l’Ajuntament i el Govern balear per a la cessió d’aquests terrenys, que resten ara pendents de la formalització del conveni entre ambdues parts.

La batlessa i el conseller han acordat accelerar el procés per poder fer realitat aquesta promoció de pisos. El conseller ha manifestat a la batlessa de Sant Lluís la voluntat de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge d'incloure aquesta nova promoció en quan es disposi del finançament anunciat pel Ministeri de Mobilitat, Transport i Agenda Urbana per a la construcció d'HPO a les Illes, que suma 20 milions i 4,5 dels quals ja estan inclosos en els pressupostos de 2021. Per tal de poder dur endavant el projecte tot just es tingui finançament, s'ha acordat accelerar la signatura del conveni de cessió del solar i avançar en la redacció projecte per part de l'IBAVI.

Els terrenys on s’aixecarà aquesta nova promoció d’habitatge públic són una parcel·la de 530 metres quadrats a l’entrada del poble, on antigament hi havia l’escorxador, i on es poden construir com a mínim 10 habitatges, i amb una planta baixa que seria cedida a l’Ajuntament