CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

ES POSEN EN MARXA PUNTS D’ACCÉS WIFI GRATUÏTS A CINC ZONES DEL MUNICIPI

ES POSEN EN MARXA PUNTS D’ACCÉS WIFI GRATUÏTS A CINC ZONES DEL MUNICIPI Sant Lluís disposa des d’avui de punts d’accés Wi-Fi gratuïts a cinc punts del nucli urbà del municipi. A través de la iniciativa europea Wifi4EU, s’han instal·lat aquests punts a diferents espais del poble per a subministrar internet d’alta qualitat i alta velocitat a ciutadans i visitants. Concretament, els punts d’accés es troben ubicats a la Plaça Nova, al Pla de sa Creu, el Pla de Cas Rector, la Plaça dels Pins i la Sala Albert Camus.

La Unió Europea ha aportat 15.000 euros per fer realitat aquest projecte que, en les properes setmanes, incrementarà els punts d’accés incloent la zona esportiva i diversos punts a les zones costeres i turístiques del municipi.

Els punts d’accés que s’han instal·lat a Sant Lluís per part de l’empresa Cototo Wifi permeten una connexió d’alta velocitat i qualitat. Els equips instal·lats són similars als que s’utilitzen per a grans esdeveniments o grans estadis, i permetran donar cobertura a un radi d’entre 70 i 100 metres des de l’equip. Açò permetrà que es puguin connectar simultàniament fins a 2.600 persones als diferents punts.

Per a connectar-se als punts d’accés, s’ha de buscar la xarxa Wifi des de l’aparell de connexió (ja sigui telèfon mòbil, tauleta o ordinador). La xarxa està identificada amb el nom de “Wifi4EU Aj. Sant Lluís”, i quan es connecta per primera vegada, apareix una pantalla on s’han d’acceptar les condicions d’ús.