CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L’AJUNTAMENT OBRE UNA CONVOCATÒRIA D’AJUTS PER A LA REACTIVACIÓ ECONÒMICA DOTADA AMB 132.120 EUROS

L’Ajuntament de Sant Lluís ha obert una nova convocatòria d’ajuts per a titulars de negocis afectats econòmicament per la crisi generada per la Covid19. Aquesta línia està dotada amb 132.120,38 euros, dels quals 51.060,19 euros són aportats per l’Ajuntament, 51.060,19 pel Govern balear i 30.000 pel Consell de Menorca.

A través d’aquesta convocatòria, els establiments poden rebre un ajut de 1.500 euros, sempre que el resultat econòmic de l’any 2020 sigui com a mínim un 20 per cent inferior al de l’any 2019 i la seva plantilla mitjana no superi els 25 treballadors.

Les bases d’aquesta convocatòria especifiquen aquells sectors econòmics que se’n poden veure beneficiats, i s’han adaptat a la realitat de Sant Lluís, per tal de poder beneficiar al màxim possible d’empreses que treballen al municipi. En total, són 42 tipus d’activitats econòmiques les que es poden acollir a aquesta convocatòria.

El termini per presentar les sol·licituds s’obrirà el dimecres 26 de maig, i romandrà actiu fins el dia 6 de juliol.

A través d’aquests ajuts es pretén protegir l'interès general de la ciutadania de Sant Lluís, donant suport a les persones autònomes, microempresa i petita empresa, per a minimitzar l'impacte de la crisi econòmica provocada pel COVID-19 i aconseguir que, una vegada finalitzada l'alarma sanitària, es produeixi al més aviat possible una reactivació de l'economia del nostre poble.