CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

OBERT EL TERMINI PER A MATRICULAR-SE A L'ESCOLETA INFANTIL SES CANALETES

L'Escoleta Infantil Ses Canaletes ha obert el termini de matriculació per al curs 2021-22. Aquest període s'obre per aquelles persones que ja van fer la preinscripció a través de la plataforma Gestib i que han estat acceptades a les llistes definitives que s'adjunten en aquesta publicació.

El termini d'inscripció estarà obert del dia 1 al 16 de juny i, juntament amb la matrícula del proper curs 21/22, es podrà sol·licitar una reducció de la quota (per situació familiar socioeconòmica vulnerable) i es podrà fer la inscripció al servei de menjador i becadeta.

Les sol·licituds es poden fer de dues maneres:

- De manera telemàtica, a través dels següents tràmits preparats a la Carpeta Ciutadana, amb certificat digital:
a) Matrícula escoleta
b) Sol·licitud del servei de menjador i/o becadeta
c) Sol·licitud de reducció de quota

- De manera presencial, demanant cita prèvia al Servei d'Atenció Ciutadana.
Si la inscripció es realitza de manera presencial, la quota de matrícula (70 €) es pot pagar a través d'un tràmit d'autoliquidació que s'ha preparat a la Carpeta Ciutadana (no cal tenir Cl@ve ni certificat digital) o bé es pot demanar cita a l'oficina de Recaptació per fer el pagament.
Cal recordar que s'ha d'haver realitzat el pagament abans de poder fer el registre d'entrada de la matrícula, excepte en el cas que una família sol·liciti també reducció de quota, en què no s'haurà de pagar fins que es resolgui la petició de reducció.


Les famílies que no van fer la preinscripció a través del Gestib han d'esperar a què s'acabi aquest termini de matrícula, i després podran formalitzar-la a partir del 17 de juny.