CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

INSTAL·LATS 3 RADARS PEDAGÒGICS AL NUCLI URBÀ PER A RECORDAR LA VELOCITAT MÀXIMA DE CIRCULACIÓ

INSTAL·LATS 3 RADARS PEDAGÒGICS AL NUCLI URBÀ PER A RECORDAR LA VELOCITAT MÀXIMA DE CIRCULACIÓL’Ajuntament de Sant Lluís ha instal·lat tres nous ràdars pedagògics al nucli urbà de Sant Lluís, per tal d’informar als conductors de la velocitat a la que circulen, i per comprovar si aquesta s’ajusta a les limitacions vigents a cada tram. Concretament, s’ha instal·lat un radar a la zona escolar, al costat de les pistes de pàdel, amb l’objectiu de reduir la velocitat a la que circulen els vehicles a una zona amb molta presència de persones. En aquest cas, la velocitat màxima permesa per als cotxes és de 30 quilòmetres per hora. A la vegada, s’han instal·lat dos ràdars més a l’Avinguda de La Pau, una via on la velocitat màxima de circulació és de 40 quilòmetres per hora.

Els radars pedagògics indiquen la velocitat a la que circula cada vehicle. En cas que aquesta sigui inferior a la màxima permesa, el nombre es mostra en color verd. Si el conductor supera la velocitat màxima permesa, el nombre es mostra al radar amb color vermell, i fins i tot es mostra una senyal d’alerta en alguns casos.

Aquests tres radars se sumen al que es va instal·lar a l’entrada del carrer Sant Lluís, en un tram on la velocitat màxima és de 20 quilòmetres per hora.

Amb aquests radars, es pretén que els conductors agafin major consciència de la velocitat màxima permesa a cada tram del nucli urbà, i d’aquesta manera pacificar la circulació.